fbpx

Har du og/eller din forretning brug for fødevarerådgivning?

Fødevarerådgivning

Hos eDokumentation fokuserer vi på det vi er bedst til – nemlig at udvikle og drifte vores IT system til elektronisk egenkontrol.

Derfor har vi et indgået et partnerskab med DinSmiley som er en rådgivningsvirksomhed med speciale i fødevarerådgivning og lovgivning. Igennem samarbejdet med DinSmiley kan vi hos eDokumentation tilbyde det bedste fra 2 verdener, nemlig IT ekspertise i samspil med lovgivningsmæssig know-how og erfaring.

DinSmiley drives af fødevarekonsulent, Birgitte Hundrup, som har såvel praktisk som teoretisk erfaring med fødevaresikkerhed, risikoanalyse, egenkontrol samt mærkning og import af fødevarer.

Hos eDokumentation har vi kunder på tværs af restaurations branchen, herunder restauranter, caféer, pizzerier, kantiner mv. Qua samarbejdet med DinSmiley kan vi tilbyde vore kunder fødevarerådgivning og konsulentbistand til yderst fordelagtige priser.

]

Udarbejdelse af målrettet risikoanalyse

]

Varemærkning og økologi

]

Udarbejdelse af komplet egenkontrolprogram

]

Opstart af ny virksomhed

]

Årlig revision og gennemgang

]

Import af fødevarer

Om DinSMiley

DinSMiley er en rådgivningsvirksomhed ejet af fødevarekonsulent Birgitte Hundrup.
Jeg har stor erfaring i at omsætte fødevarelovstof til praksis.

Ekspertisen på fødevareområdet har jeg opbygget og udviklet gennem adskillige års arbejde i fødevarebranchen. Gennem opstart og drift af egen fødevarevirksomhed, stiftede jeg for alvor bekendtskab med reglerne på fødevareområdet, og den praktiske del, som bl.a. omfatter produktion af fødevarer, produktionshygiejne, rengøring og egenkontrol.
Efter nogle år med drift af egen fødevarevirksomhed, besluttede jeg mig for, at uddanne mig til Ernærings- og Husholdningsøkonom. Efter endt uddannelse blev jeg ansat som tilsynsførende i Fødevarestyrelsen. Det blev til sammenlagt 10 gode års ansættelse, hvor jeg fik oparbejdet et særdeles bredt kendskab til den teoretiske del af fødevareområdet. Gennem årerne i Fødevarestyrelsen har jeg haft tilsyn med stort set alle slags fødevarevirksomheder, detail- og engros samt fødevarevirksomheder med og uden behandling og produktion af fødevarer.
De bedste år i Fødevarestyrelsen, var de år hvor der var god tid til at rådgive og vejlede virksomheder, om regler på fødevareområdet. Jeg trivedes med rollen som rådgiver og vejleder og kunne herved kombinere min uddannelse i bl.a. at formidle og rådgive, med min praktiske erfaring fra drift af egen virksomhed.

Fokusområder gennem de sidste år, har været udarbejdelse af og implementering af risikoanalyse og egenkontrol, gennemgang af fødevaremærkning, opstart på økologisk fødevareproduktion og økologiregnskab samt import af fødevarer.

Få et tilbud på fødevarerådgivning
Opstart af ny virksomhedIndretning af virksomhedUdarbejdelse af risikoanalyseMærkning