Salgs- og Leveringsbetingelser

Levering
Varen leveres til Danmark, og den afsendes 1-5 hverdage fra din bestilling er modtaget.

Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.
Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, søndag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten
Du fortryder ved at give os besked herom via e-mail: info@edokumentation.dk
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fristen er udløbet, jf. ovenstående.

Returnering af varen og returomkostninger
Hvis du fortryder købet, skal varerne returneres til:
eDokumentation
Valhalvej 4
8230 Åbyhøj

Du skal selv betale for udgifterne forbundet med returnering af varen.
 Returnering skal gøres uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varen inden udløbet af de 14 dage.
Varen kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Ved returnering bør du sørge for, at varen er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varen, indtil vi modtager den. Gem derfor altid postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Tilbagebetaling af pengene
Når du fortryder, refunderer vi købesummen modtaget fra dig. Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varen er returneret.

Dokumentation for dit køb
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb ved returnering.

Afprøvning af varen og emballage
Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.
Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.

Reklamation – Hvis der er noget galt med varen
Dit køb er omfattet af købeloven. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på: info@edokumentation.dk .
Returnering af en defekt eller mangelfuld vare skal ske efter forudgående kontakt til os, og vi skal bede dig om så detaljeret som muligt at oplyse, hvad problemet er. Er din reklamation berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) returneringsomkostninger. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, da du bærer risikoen for varen under tilbage sendelsen, og at få en kvittering for afsendelse, så vi kan refundere returneringsomkostningerne.